LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Ιουν 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥΑγαπητοί Γονείς και Παιδιά,

Σας ενημερώνουμε πως η Γιορτή κλεισίματος της Ακαδημίας μας για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18:30-22:30, στο γήπεδο της ομάδας μας στα Καθιανά. Κατά τη διάρκειά της θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας, θα γίνουν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας ανά τμήμα με απονομή διπλώματος στον κάθε νικητή, θα απονεμηθούν τα μηνιαία "Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας Μαΐου" και οι "Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή".
Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

18:30-19:00 Προσέλευση-Εγγραφές σε διαγωνισμούς
19:00-20:30 Διαγωνισμοί Δεξιοτεχνίας (πατήστε ΕΔΩ)
20:45-21:30 Απονομές Διπλωμάτων-Επαίνων-Βραβείων
21:30-22:30 Ελεύθερος χρόνος-Διασκέδαση-Κέρασμα

Παρακαλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την γιορτή, κάνοντας έτσι ένα πολύ μικρό δώρο στα παιδιά μας. Το αξίζουν!!!

ΜΑΜΑΔΕΣ-ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

Όσοι Γονείς ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Penalty Queen (Μαμάδες) και Sniper (Μπαμπάδες) να επικοινωνήσουν με τον Βασίλη Παπαδάκη.
 
 
 
Στα πλαίσια της περσινής πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μας, όποιοι-ες μπορούν, θα θέλαμε να ετοιμάσουν και να φέρουν οτιδήποτε σε σνακ, αλμυρό ή γλυκό, για να προσφερθεί στο τέλος σαν κέρασμα σε παιδιά και γονείς.

Παρακαλούμε δώστε στα παιδιά να κρατάνε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να τους περάσουμε ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντάς τα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Υ.Γ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015.
Όποιοι ενδιαφέρονται για το καλοκαιρινό τμήμα, να επικοινωνήσουν είτε με τη Γραμματεία, είτε με τον κ. Παπαδάκη μέχρι τις 30/6/2014.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Ακαδημίας
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1768
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.