LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Ιουν 2015

Γιορτή Ακαδημίας Ιούνιος 2015Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Καθιανών, στην χθεσινή εκδήλωση για το κλείσιμο της Ακαδημίας μας, κατά τη διάρκειά της θα απονεμήθηκαν διπλώματα σε όλους τους αθλητές, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας, απονεμήθηκαν τα "Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας Μαΐου" και οι "Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή".

Πριν την έναρξη της γιορτής ο Πρόεδρος του Πανακρωτηριακού Σταύρος ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε η ομάδα τη φετινή χρονιά διεκδικώντας το πρωτάθλημα έως την τελευταία αγωνιστική σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, στην νεανική ομάδα της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια που στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα της ακαδημίας και είχε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, αλλά και στην πολύ καλή παρουσία όλων των ομάδων της Ακαδημίας, ΝΕΩΝ (στην 8άδα), ΠΑΙΔΩΝ (1η θέση στο κύπελλο), ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2003 (1η θέση στο πρωτάθλημα και συμμετοχή στα play off), ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005 (1η θέση στο πρωτάθλημα και συμμετοχή στον τελικό των play off) και ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (6άδα).

Γνωστοποίησε και επίσημα την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ακρωτηρίου ΛΕΟΝΤΕΣ, το Δ.Σ της οποίας απαρτίζεται κυρίως από γονείς των μικρών αθλητών και υπενθύμισε την ένταξη της Ακαδημίας στο πρόγραμμα των 125 Ακαδημιών της ΟΠΑΠ Α.Ε, αλλά και την παρουσία του ορθοπεδικού Νάσου ΔΡΑΚΑΚΗ σε όλες τις προπονήσεις.

Ευχαρίστησε για την παρουσία τους επίσημους καλεσμένους και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο ΒΟΥΡΒΑΧΗ και τον Αντιδήμαρχο Μανώλη ΑΔΟΝΤΑΚΗ και έκανε ειδική αναφορά στον φροντιστή Αλέκο ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τα μέλη των Δ.Σ των ομάδων. Απευθυνόμενος προς τους γονείς τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού Ακρωτηρίου, κάνοντας το γήπεδο των Καθιανών μια κυψέλη άθλησης, χαράς και κοινωνικοποίησης για τα παιδιά τους, δημιουργώντας σωστές συμπεριφορές και καλύτερους ανθρώπους

Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε και τον Αντιπρόεδρο Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ, για την οικονομική στήριξη του όλου οικοδομήματος, ζητώντας παράλληλα την ουσιαστική βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί και γνωστοποιηθεί στο Δήμο Χανίων και αφορούν στο γήπεδο των Καθιανών.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κος Γ. ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ παίρνοντας το λόγο συνεχάρη τα μέλη των Δ.Σ των ομάδων μας και προσωπικά τον Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ για την προσπάθεια που καταβάλλεται στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Ακρωτήρι, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται από την ΕΠΣΧ η οποία εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων της Α', Β' και Γ' κατηγορίας, διοργανώνει και τα πρωταθλήματα υποδομής και δικά της έξοδα, ώστε οι μικροί αθλητές να μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Χανίων κος Μ. ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ εξήρε την προσπάθεια που γίνεται για την άθληση της νεολαίας του Ακρωτηρίου και τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι οποίες αφορούσαν :

Τον ποδοσφαιριστή Χρήστο ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ που ξεκίνησε από τις ομάδες μας και με πολύ δουλειά, σωστή σκέψη και χαρακτήρα, αξιοποίησε το ταλέντο του φτάνοντας να αγωνίζεται πλέον σαν επαγγελματίας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας.

Την αγαπητή σε όλους μας Peggy Guthrie BEBB, που με την εθελοντική της προσπάθεια, έγινε ουσιαστικά η επίσημη φωτογράφος όλων των ομάδων μας, χαρίζοντας σε κάθε παιδί, γονιό, αθλητή, προπονητή πλήθος φωτογραφιών, σαν ένα πολύτιμο δώρο. Κάθε Σαββατοκύριακο η Peggy, αποθανάτιζε με το φακό της πολύ όμορφες στιγμές συνοδεύοντας κάθε τμήμα, κάθε ομάδα στα γήπεδα των Χανίων. Το βραβείο παρέδωσε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Δημήτρης ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ.

Τους μαθητές που πρώτευσαν στις επιδόσεις στο σχολείο και ταυτόχρονα αγωνίζονται και διακρίνονται στις ομάδες μας. Η μόρφωση είναι απαράιτητη για κάθε άνθρωπο, πόσο δε για έναν αθλητή, αφού αποτελεί απαράιτητη προυπόθεση σε όλες τις σημαντικές και καταξιωμένες σχολές ποδοσφαίρου των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Για να μπορέσει κάποιος να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει άριστες επιδόσεις στο σχολείο !!!
Οι Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή δόθηκαν στους Θανάση ΜΠΙΚΑΚΗ και Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, καθώς και στο Γιώργο ΠΕΡΡΑΚΗ από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σειρά πήραν τα Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας για το μήνα Μάιο (πατήστε ΕΔΩ)

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τους νικητές των διαγωνισμών δεξιοτεχνίας (πατήστε ΕΔΩ)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Β' Αντιπρόεδρος Γιώργος ΖΑΓΟΥΡΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων (ΣΔΠΧ) και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ Παναγιώτης ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές των ομάδων του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ.

Τέλος, στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιηθηκε, τυχερή αναδείχθηκε η κα Ευτυχία ΚΑΤΣΑΠΡΑΚΑΚΗ (κάτοχος του αριθμού Νο 122), που κέρδισε το μηχανάκι Blade 125cc.

Θέλουμε να ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους γονείς που προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα μακρά διάρκειας, δίνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγύης προς τους συνανθρώπους μας και τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Για φωτογραφίες από τη γιορτή της Ακαδημίας πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.